top of page

Om oss

Kunskap är inspirerande att dela med sig av.

Idén till Kryptoguiden kom efter att ha fått mängder utav frågor från vänner och bekanta att de ville veta mer om kryptovalutor och Bitcoin och samtidigt ökade bluffar och lurendrejerier på nätet så människor blev lurade på massor av pengar just för att de inte besitter den kunskap som behövs så jag såg att det saknas något här vilket ledde till uppstarten av kryptoguiden.

Vår filosofi går ut på att alla skall kunna få en bra kunskapsgrund inom blockkedjeteknik och kryptovalutor oavsett vilken erfarenhet , kunskap och ålder man har. Man skall kunna få en utbildning där man själv har kontrollen och får välja själv vad man vill lära sig och hur i vilket tempo.

Vi vill att du lär dig inte att du minns vad vi sagt.

Vem är jag bakom KryptoGuiden ?

Peder Neogard är personen bakom KryptoGuiden. En gift 4 barnspappa i södra Stockholm som har arbetat inom IT sen 2004 och upptäckte Bitcoin 2010.

Min bakgrund sträcker sig över en mängd olika industrier och områden gällande just digitalisering och att hjälpa användare på olika sätt i sin digitala vardag. Med en bakgrund som tekniker korsad med mina pedagogiska egenskaper i att lära ut och förklara på ett enkelt sätt så har jag utbildat människor i tekniska koncept framgångsrikt och uppskattat. 

Mina yrkeserfarenheter innebär att jag har stöttat och hjälpt människor i alla roller från tekniker till läkare eller lagerarbetare vilket har gett mig en unik förmåga i att förstå andras synsätt vilket jag sedan översätter i att kommunicera på ett begripligt sätt för just den personen. 

Tack vare erfarenhet och feedback under åren så har jag nu förverkligat KryptoGuiden där jag kan få lära ut ett mycket intressant område till alla som är nyfikna på att lära sig mer oavsett förutsättningar. 

Mer om min bakgrund hittar ni på LinkedIn : www.linkedin.com/in/peder-neogard-5958323b

bottom of page