top of page

Boka oss för en presentation eller ett föredrag !

Vill er organisation veta mer om blockchain och  kryptovalutor så boka gärna in oss för ett föredrag eller en kortare presentation. Vi har olika upplägg beroende på vad man söker.

Kontakta oss för mer information.

Introduktion till blockkedjan

Den här modulen riktar sig till dig som vill förstå hur en blockkedja är uppbyggd och hur den fungerar. Vi tittar närmare på Bitcoin och Ethereum med sina metoder PoW och PoS och förklarar grunderna i mining och staking.

Introduktion till NFT

Vi går ner i NFT världen och tittar på teknik , funktion och användande. Vad är NFT ? Hur fungerar tekniken ? Vad kan de användas till idag och i framtiden ? Hur handlar man med NFT. Detta är några av de punkter vi berör i den här modulen.

Introduktion till handel med kryptovalutor

Den här modulen tar upp hur man handlar med kryptovalutor. Hur fungerar en börs ? Hur öppnar man konto ? Vilka handelsplatser är pålitliga ? 

Tittar närmare på grundläggande begrepp och termer inom trading för att skapa en basförståelse för hur det fungerar.

Introduktion till kryptovalutor

Den här modulen är för dig som vill veta mer om kryptovalutor. Vi tittar närmare på de stora valutorna som t.ex. Bitcoin , Binance smartchain , Solana , Doge och Stablecoins. Vad skiljer en Coin från en Token ? På vilka blockkedjor används de och för vilka ändamål. 

Säkerhet 

Modulen riktar sig mot säkerhet och hur du hanterar och förvarar dina ägodelar på ett säkert sätt. Du får lära dig upptäcka bedragare och bedrägerier samt hur du undviker de vanligaste säkerhetsproblemen.

Vi tittar på begrepp såsom - Privat nyckel , kryptering , cold wallet / hot wallet m.m.

Web3 med Defi,GameFi och Dapps

Vi tittar på Web3 och hur det fungerar som det "nya" internet. Vi går igenom hur man använder decentraliserade appar (Dapps). Vad är begreppen Defi och Gamefi och hur hänger de ihop med Web3. Vi går igenom plånböckerna Trustwallet och Metamask för kommunikation över internet. 

bottom of page